|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Instalatii

Instalatii

1 rating: 5.0
Instalatii
1 review about Instalatii

Instalatii

  • Jan 31, 2013
  • by
Rating:
+5

Mansardari

La hidroizolatiile pentru bai si bucatarii, se recomanda ca placarile- ceramice, piatra naturala etc- sa se faca cu membrane hidroizolante flexibile. In prealabil, suprafetele de placat sunt impermeabilizate cu o bariera epoxidica impotriva apei si vaporilor. Dupa placare, rosturile se inchid cu chituri speciale.

Acoperisul este elementul constructiv care inchide constructia la partea superioara pentru a o proteja impotriva intemperiilor. Specialistii din domeniu acoperisurilor considera ca, prin forma si orientarea pantelor, prin culoarea si textura materialului din care este realizat, acoperisul reprezinta cartea de vizita a proprietarului. Un acoperis este format din urmatoarele elemente: structura de rezistenta a acoperisului (sarpanta), invelitoare si elemente auxiliare, izolatie. Elemente auxiliare ale unui acoperis au rolul de iluminare, etansare, colectare si indepartare a apelor pluviale.

Vanzari Utilaje De Constructii :Pentru izolarea acoperisurilor plate, a teraselor circulate cat si pentru izolarea interioara a tavanelor se poate folosi Kronotherm DF 20 si DF 50, ca alternativa monostrat la panourile de izolatie din fibra de lemn cu straturi multiple.Kronotherm DF 20 si DF 50 ofera o rezistenta la compresiune de 20 KPa pentru DF 20 si 50 KPa pentru DF 50 datorita, in primul rand, dispunerii pe trei directii a fibrelor lemnoase din compozitie. Folosind tehnica de reticulare a fibrelor de lemn cu cota minima de fibre de legatura, se obtin valori de stabilitate si flexibilitate enorme, garantand o siguranta absoluta impotriva tasarii.

Mansardari

Pentru hidroizolatii terase blocuri de locuinte TGM Construct, recomanda decopertarea vechii hidroizolatii si efectuarea reparatiilor pentru stratul suport. Se aplica un prim strat de membrana, 4 fara ardezie, peste care se monteaza o membrana de 4,5-5 cu ardezie. Suplimentar se poate turna un strat de 7-10 cm de balastru.

Respecta metodologia generala a hidroizolatiilor, stratul de finisaj putand fi realizat cu vopsea decorativa si de protectie. Pentru finisaje cu placari ceramice se recomanda folosirea membranelor hidroizolante flexibile. Pentru rezervoare de apa potabila se recomanda hidroizolatia prin cristalizare aplicabila exclusiv pe betoane.

Consolidari : In mod ideal, sistemul de termoizolatie se aplica: peretilor exteriori, acoperisului si podelelor. Atentia proprietarilor trebuie sa se indrepte si asupra ferestrelor si usilor unui imobil, care trebuie sa asigure etanseitate, dar si un flux controlabil de aer proaspat spre interior.

Termoizolatii Pentru lucrarile de hidroizolatii spatii tehnice executate conform solutiilor oferite de specialistii nostri, TGM Construct Experience ofera beneficiarilor garantia materialelor puse in opera, conform certificatelor de calitate eliberate de producatori, plus o garantie de 10 ani de buna executie a hidroizolatiei spatiilor tehnice.

Instalatii Pentru hidroizolatii terase blocuri de locuinte TGM Construct, recomanda decopertarea vechii hidroizolatii si efectuarea reparatiilor pentru stratul suport. Se aplica un prim strat de membrana, 4 fara ardezie, peste care se monteaza o membrana de 4,5-5 cu ardezie. Suplimentar se poate turna un strat de 7-10 cm de balastru.

More results:
Amenajari Interioare Acoperisuri Tigla Termoizolatii

What did you think of this review?

Helpful
0
Thought-Provoking
0
Fun to Read
0
Well-Organized
0
Post a Comment
What's your opinion on Instalatii?
rate
1 rating: +5.0
You have exceeded the maximum length.
Photos
Details
First to Review

"Instalatii"
© 2014 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists