|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Panouri radiante

Panouri radiante

1 rating: 5.0
Panouri radiante
1 review about Panouri radiante

Panouri radiante

  • Dec 13, 2012
  • by
Rating:
+5

Panouri Infrarosu

Suntem o echipa entuziasta care crede ca o afacere este reusita atunci cand toti au de castigat. De aceea ne-am ales sa promovam in tara noastra instalatiile si panourile solare contribuind astfel atat la protejarea mediului inconjurator cat si la realizarea unor economii reale de catre clientii nostri.

Colectoarele solare cu tuburi vidate Direct Flow (DF) sunt proiectate special pentru aplicatii casnice pentru producerea de apa calda menajera, incalzire piscine si aport incalzire locuinte.

Pompe De Caldura :Tot de aceea am ales sa aducem pe piata romaneasca produsele cele mai eficiente, fiabile, care folosesc cele mai bune materiale si care si-au dovedit calitatea in alte zone ale Europei aflate in arii geografice similare.

Panouri Solare

Controlerul MPPT analizeaza tensiunea de iesire a panoului solar si o compara cu cea a bateriei. In urma acesteI analize dispozitivul decide care este puterea optima cu care trebuie incarcata bateria astfel incat sa fie transferat curentul maxim in amperi (A), de la panoul solar fotovoltaic la bateria solara.

Varisol reprezinta o noua tehnologie a Kingspan Solar privind instalarea panourilor solare cu tuburi vidate. Designul revolutionar ofera o alternativa la vechile sisteme, acesta permitand instalarea printr-un singur click a tuburilor, extinerea ulterioara a instalatiei fiind foarte usoara.

Centrale Termice : Numeroase efecte terapeutice. Costul instalatiei de incalzire ce utilizeaza panouri radiante Eltron sunt de 2-3 ori mai mici decat a unui sistem conventional de incalzire. In cazul cuplarii la panoul radiant Eltron a unor echipamente auxiliare (termostate, controler, etc), consumul scade cu aproximativ 30%.

Pompe De Caldura Rominstal Solar asigura realizarea de sisteme solare pornind de la studiul de fezabilitate, proiectare, pana la executia "la cheie" a sistemului solar. In Romania, firma noastar este reprezentantul Kingspan Solar, grup care a cumparat brandul Thermomax.

Sisteme De Incalzire Controlerul MPPT analizeaza tensiunea de iesire a panoului solar si o compara cu cea a bateriei. In urma acesteI analize dispozitivul decide care este puterea optima cu care trebuie incarcata bateria astfel incat sa fie transferat curentul maxim in amperi (A), de la panoul solar fotovoltaic la bateria solara.

More results:
Sistem Solar Panouri Infrarosu Instalatii Termice

What did you think of this review?

Helpful
3
Thought-Provoking
3
Fun to Read
2
Well-Organized
3
Post a Comment
December 13, 2012
Bono!
 
1
What's your opinion on Panouri radiante?
rate
1 rating: +5.0
You have exceeded the maximum length.
Photos
Panouri radiante
Details
First to Review

"Panouri radiante"
© 2014 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists