|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Panouri solare

Panouri solare

1 rating: 5.0
Panouri solare
1 review about Panouri solare

Panouri solare

  • Dec 12, 2012
  • by
Rating:
+5

Panouri Solare

Cautarile noastre s-au concretizat prin descoperirea gamelor de produse: Thermomax - panouri cu tuburi vidate, cele mai eficiente din lume, concepute special pentru zonele reci si umede specifice Nordului Europei si a panourilor plane cu strat selectiv de titan.

Incalzirea cu panourile radiante Eltron este foarte blanda si usoara, fara a schimba umiditatea mediului si fara consum de oxigen. Va puteti simti confortabil de indata ce temperatura ajunge la 16-17C. Turbulentele de aer sunt aproape nule. Camerele sunt incalzite uniform si rapid.

Celule Fotovoltaice :Sistemele cu injectie in retea sunt astfel concepute incat, energia solara captata de panourile fotovoltaice, este convertita in curent electric continuu, care, cu ajutorul unui invertor, este transformat in curent electric alternativ (220V sau 380V) utilizat direct de catre consumatori.

Celule Fotovoltaice

Avantajele folosirii panourilor radiante cu infrarosu sunt multiple, dintre care enumeram: asigura incalzirea uniforma a incaperii si nu necesita revizie, elimina ingrasia si formarea mucegaiului. economie de energie electrica, numeroase efecte terapeutice.

In ultimii ani a aparut o noua generatie de controlere solare de tip MPPT cu o eficienta de transfer a puterii generata de panourile solare fotovoltaice cu 20-45% mai mare decat a celor de tip PWM pe timp de iarna si cu 10-15% in perioada de vara.

Panouri Fotovoltaice : Kingspan HP ofera un sistem unic de siguranta, acest model fiind prevazut cu un limitator de temperatura (avand doua praguri de tempetarura: la 95°C si 130ºC), care, atunci cand este activat, impiedica introducerea condensului in conductele de caldura din condensator.

Sistem Solar Prin utilizarea sistemelor cu circulatie fortata, putem obtine o economie de 65-95% din perioada de functionare a boilerului electric, aceasta depinzand si de radiatia solara specifica pozitiei geografice si de dimensiunea sistemului si, in acelasi timp, duce la o reducere a emisiei de dioxid de carbon.

Instalatii Termice Avantajele folosirii panourilor radiante cu infrarosu sunt multiple, dintre care enumeram: asigura incalzirea uniforma a incaperii si nu necesita revizie, elimina ingrasia si formarea mucegaiului. economie de energie electrica, numeroase efecte terapeutice.

More results:
Panouri Infrarosu Panouri Solare Centrale Termice

What did you think of this review?

Helpful
0
Thought-Provoking
0
Fun to Read
0
Well-Organized
0
Post a Comment
What's your opinion on Panouri solare?
rate
1 rating: +5.0
You have exceeded the maximum length.
Photos
Panouri solare
Details
First to Review

"Panouri solare"
© 2014 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists