|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Promovare web

Promovare web

1 rating: 5.0
Promovare web
1 review about Promovare web

Promovare web

  • Oct 5, 2012
  • by
Rating:
+5

Promovare Seo

Inscrierea in directoare web iti poate modifica pozitia de pe paginile din Google , dar iti poate aduce si vizite directe .
Inscrierea in directoare este facuta manual , iar clientul poate cere o anumita frecventa pe zi a inscrierilor , dar aceasta nu poate fi mai mare de 100 de directoare pe zi . La sfarsitul inscrierilor clientul va primi un raport in care vor fi afisate toate directoarele in care site-ul asteapta sa fie validat de administratorul fiecarui director web .

Procesul de creare site implica o stransa legatura intre firma noastra si client, de la acumularea datelor furnizate de client si stabilirea tipului de site, pana la produsul final. Procesul de creare site este total transparent, clientul putand interveni in orice moment in acest proces prin indicarea unor noi directii de dezvoltare site.

SEO :Reclame PPC prin cuvinte-cheie sunt o unealta valoroasa pentru a ajuta companiile sa obtina obiectivele SEM, in special atunci cand vor sa foloseasca un cuvant-cheie foarte des folosit de competitie. Reclamele PPC, sau Pay-Per-Click (plata-pe-click) sunt afisate de unele motoare de cautare alaturi de rezultatele normale ale cautarii pentru anumite cuvinte-cheie. Unele motoare de cautare precum Google afiseaza aceste reclame intr-o coloana separata pentru a pastra integritatea rezultatelor normale pe pagina. Reclamele PPC sunt o metoda ieftina de SEM deoarece firma nu este obligata sa plateasca decat pentru cei care ajung in site prin aceste linkuri. Deobicei, se ofera o anumita suma per click, ceea ce determina pozitia reclamei in pagina cu rezultatele cautarii. Folosind reclame PPC, companiile pot obtine o expunere imbunatatita pentru cuvinte-cheie importante, si sa foloseasca unele cuvinte care ar fi prea dificil de folosit pentru o clasare naturala obtinuta prin optimizarea website-ului.

Promovare Site

Folositi "Spider Vizibil" Continut Luati în considerare utilizarea text in loc de grafica dumneavoastra de navigare, titluri de pagina si alte elemente de pagini. Google cannot process the content of some rich media files or dynamic pages. Google nu poate procesa continutul anumitor fisiere media complexe sau pagini dinamice. Some search engines still have a hard time with Flash as well. Unele motoare de cautare înca mai au un timp de greu cu Flash, de asemenea. Some flash elements on your site can come in very handy, however Flash-only sites are often difficult to maintain and hard for some search engines to index. Unele elemente Flash pe site-ul dvs. poate veni în foarte la îndemâna, cu toate acestea site-urile Flash-doar sunt adesea dificil de a mentine si de greu pentru unele motoare de cautare sa indexeze.
Speaking of dynamic content, don't create your site with blocks of text produced by javascript. Vorbind de continut dinamic, nu crea site-ul dvs. cu blocuri de text produs de JavaScript. Make it all visible by default, hide it using javascript when the page loads, and then show it with Javascript on some event (eg onClick, onMouseOver). Face totul vizibile în mod implicit, ao ascunde folosind JavaScript atunci când pagina se încarca, si apoi l arate cu Javascript pe unele evenimente (de exemplu, onclick, onMouseOver). Because most spiders won't bother parsing your javascript, any text that is produced dynamically via javascript will likely be skipped. Deoarece majoritatea paianjeni nu va deranja parsarea javascript-ul tau, orice text care este produs dinamic prin JavaScript va fi probabil sarit.

PROGRAMAREA SITE-URILOR :
Crezi ca este foarte dificil sa ai un site ? Noi utilizam urmatoarele tehnologii tehnologii pentru a servi cerintelor site-ului dumneavoastra :
PHP, JAVA, JAVASCRIPT, ACTIONSCRIPT, HTML, CSS ,FLASH, AJAX
HTML - HyperText Markup Language
Paginile web sunt create cu ajutorul limbajului HTML. HyperText Markup Language (HTML) este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afiºate într-un browser (sau navigator). Scopul HTML este mai degraba prezentarea informatiilor : paragrafe, fonturi, tabele,etc. decat descrierea semanticii documentului. Prin intermediul sau programatorul stabileste ce elemente vor face parte din pagina web si care va fi aspectul acestora. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unor cuvinte cheie. In afara limbajului HTML,la realizarea unui site pot participa si alte limbaje sau tehnologii. De asemenea HTML se poate genera direct utilizând tehnologii de codare din partea serverului cum ar fi PHP, ASP sau JSP,etc.
CSS - Cascading Style Sheets
Cascading Style Sheets, foi de stiluri in traducere. CSS (Cascading Style Sheets) este un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML. CSS se poate utiliza ºi pentru formatarea elementelor XTML, XML, etc.
JAVASCRIPT
Spre deosebire de HTML, Java Script este un limbaj de programare. Se foloseste impreuna cu limbajul HTML. Intr-o pagina scrisa in HTML se pot integra programe (numite scripturi) scrise in JavaScript. Utilizari frecvent: ferestrele pop-up , site-urile dinamice, afisarea imaginilor, textele care fac scroll, verificarea formularelor, etc.
PHP si MYSQL
PHP este, de asemenea, un limbaj de programare.Este ceea ce se cheama un limbaj server-side, spre deosebire de JavaScript care este un limbaj client-side. Aceasta inseamna ca scripturile JavaScript sunt executate de catre client (adica de browser) in vreme ce scripturile PHP sunt executate de catre server. PHP se foloseste pentru a crea diverse aplicatii : magazine virtuale, cataloage de produse, forumuri, motoare de cautare, etc. Este folosit foarte adesea inpreuna cu MySql .MySql este un sistem de baze de date special conceput pentru a fi folosit pe internet . Cu ajutorul lui se pot crea baze de date complexe care pot fi interogate prin intermediul programelor scrise in PHP. Programele PHP (sau chiar instructiuni izolate) se pot integra fara probleme in codul HTML al paginilor.
FLASH
Tehnologia Flash, creata de compania Macromedia, permite realizarea de animatii complexe si aplicatii multimedia care includ animatie, muzica, film. Exista doua curente in web design in legatura cu tehnologia Flash : Realizarea site-urilor in intregime in Flash. In acest caz partea de HTML se reduce la cateva tag-uri care includ aplicatia Flash .
Dezavantaje: se incarca greu pe conexiuni dial-up, este prost indexata de motoarele de cautare. Realizarea de site-uri mixte: HTML si Flash. Site-urile sunt realizate in HTML (sau PHP) iar elementele de animatie sunt realizate in Flash.
Combinate cu puterea CMS-urilor, rezulta site-ul perfect pentru afacerea ta .

Promovare Site : Odata ce ati determinat cuvintele-cheie pe care trebuie sa va concentrati, principalul dumneavoastra tel in optimizarea pentru motoarele de cautare este sa creati pagini web care sa fie compatibile cu expectativele oamenilor atunci cand ii transformati din vizitatori in clienti. Crearea de pagini web care sa atraga atat vizitatorii cat si motoarele de cautare nu este, totusi, o sarcina usoara si necesita atat creativitate cat si expertiza tehnica. Aici intervin specialistii SEO care pot ajuta compania voastra. Un expert SEO are experienta in a modela site-ul astfel incat sa produca cele mai bune pozitionari posibile in motoarele de cautare. Angajarea unei firme SEO serioase pentru a oprimiza site-ul companiei voaste va poate orienta eforturile catre vanzari si servicii clienti, in timp ce asigura toate beneficiile aferente unei clasari superioare in motoarele de cautare. Nu va surade ideea de a primi un flux constant de clienti motivati si energici pentru un cost aproape nul? Daca da, cereti mai multe informarii completand formularul online sau luati legatura live expertul nostru SEO astazi!

Optimizare SEO Creare site Flash
Crearea de site-uri Flash a luat nastere ca urmare a dorintei de a da interactivitate si dinamism aspectului web site-urilor. Initial Flash a fost utilizat pentru realizarea de jocuri cu dimensiuni reduse, jocuri care odata incarcate nu mai solicitau reteaua de unde, in mod clasic, ar fi trebuit descarcate in mod continuu.
De aici, pana la a utiliza tehnologia Flash pentru creare de web site-uri nu a mai fost decat un pas. Flash-ul a oferit webdesign-erilor posibilitatea creerii de site-uri animate, dinamice si pline de viata. Tehnologia Flash s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Desi se parea ca Flash va revolutiona serviciile de creare web site si modul in care webdesign-erii vor realiza site-urile, aceasta a dezamagit la multe capitole.
Creare site in Flash – avantaj:
- un site creat utilizand integral Flash este un site cu aspect deosebit, ce are dinamism si culoare. Cu ajutorul noilor tehnologii Action Script se pot realiza efecte impresionante pentru vizitator.
Creare site in Flash – dezavantaje:
- principalul dezavantaj al web site-urilor realizate in Flash este faptul ca Google si restul motoarelor de cautare sunt “oarbe” atunci cand incearca sa citeasca informatiile existente in animatia realizata. Pentru ele animatia este un “obiect” ce nu prezinta caracteristici de luat in seama. Practic motoarele de cautare nu indexeaza continutul animatiei flash si care are de fapt informatiile esentiale pentru motoare.
- un alt dezavantaj este legat de modul de incarcare al web site-ului. In cazul site-urilor create cu Flash durata de incarcare a paginii este in general mai mare, deranjand utilizatorul de cele mai multe ori.
- in cazul web site-urilor Flash modificarile ulterioare se realizeaza mai dificil. Totusi nu exista diferente de pret pentru un crearea unui site Flash fata de un site realizat in HTML. In general un site in Flash are un pret mai putin scazut decat un site HTML. In cazul firmei noastre un site realizat in HTML are acelasi pret ca un site creat in Flash

Inscriere In Directoare Folositi "Spider Vizibil" Continut Luati în considerare utilizarea text in loc de grafica dumneavoastra de navigare, titluri de pagina si alte elemente de pagini. Google cannot process the content of some rich media files or dynamic pages. Google nu poate procesa continutul anumitor fisiere media complexe sau pagini dinamice. Some search engines still have a hard time with Flash as well. Unele motoare de cautare înca mai au un timp de greu cu Flash, de asemenea. Some flash elements on your site can come in very handy, however Flash-only sites are often difficult to maintain and hard for some search engines to index. Unele elemente Flash pe site-ul dvs. poate veni în foarte la îndemâna, cu toate acestea site-urile Flash-doar sunt adesea dificil de a mentine si de greu pentru unele motoare de cautare sa indexeze.
Speaking of dynamic content, don't create your site with blocks of text produced by javascript. Vorbind de continut dinamic, nu crea site-ul dvs. cu blocuri de text produs de JavaScript. Make it all visible by default, hide it using javascript when the page loads, and then show it with Javascript on some event (eg onClick, onMouseOver). Face totul vizibile în mod implicit, ao ascunde folosind JavaScript atunci când pagina se încarca, si apoi l arate cu Javascript pe unele evenimente (de exemplu, onclick, onMouseOver). Because most spiders won't bother parsing your javascript, any text that is produced dynamically via javascript will likely be skipped. Deoarece majoritatea paianjeni nu va deranja parsarea javascript-ul tau, orice text care este produs dinamic prin JavaScript va fi probabil sarit.

More results:
SEO SEO Promovare Seo

What did you think of this review?

Helpful
3
Thought-Provoking
3
Fun to Read
2
Well-Organized
3
Post a Comment
October 06, 2012
Bono technica!
 
1
What's your opinion on Promovare web?
rate
1 rating: +5.0
You have exceeded the maximum length.
Photos
Details
First to Review

"Promovare web"
© 2015 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists