|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Rosturi

Rosturi

1 rating: 5.0
Rosturi
1 review about Rosturi

Rosturi

  • Nov 22, 2012
  • by
Rating:
+5

Rosturi Dilatatie

Hidroplasto a stabilit un sistem integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2001 , SR ISO 14001: 2005 si OHSAS 18001: 2004 si descris in Manualul Sistemului Integrat de Management. Principalul obiectiv al Hidroplasto este asigurarea unui inalt nivel calitativ al produselor furnizate, precum si al lucrarilor executate, investindu-se in acest sens resurse umane si tehnologii avansate in concordanta cu standardele europene, aceste lucruri fiind demonstrate de numeroasele certificari detinute: agremente tehnice, certificate C.E, department de control si monitorizare lucrari, raport de incercare pentru fiecare produs oferit, precum si garantii minim 10 ani.

Hidroplasto detine o arie in cadrul lucrarilor speciale si anume pe cea de Injectorist datorita sistemului de la Leschuplast de injectie cu rasini pe baza poliuretanica, fara solventi . Ocupatia de injectorist se practica în sectorul constructiilor, în cadrul unor companii care executa lucrari de consolidari, stabilizari, precomprimari, etansari în constructii civile, industriale, hidrotehnice, agrozootehnice, drumuri si poduri etc. Munca se realizeaza numai în echipa, alaturi de alti injectoristi în constructii, operatori injectoristi, mineri în subteran pentru constructii, electricieni si muncitori necalificati, sub coordonarea directa a sefului de echipa, a sefului de punct de lucru, de lot sau de santier.

Aparate De Reazem :Experienta si colaborarea cu compania membra a aceluiasi grup Besaplast Kunststoffe GmbH a facut ca gama de sisteme hidroizolante sa fie extinsa si sa se realizeze combinatii pentru diferite aplicatii. De exemplu combinatia profilelor hidroizolante KAB cu garnituri hidrofile integrate, combinatia de profile hidroizolante cu furtun LP GLT integrat (aparitia scurgerilor din cauza cuiburilor de pietricele sau compresiunii deficiente in jurul profilului hidroizolant se izoleaza cu furtune de injectie si rasina).

Rosturi Dilatatie

Durata in timp a oricarei constructii depinde de folosirea materialelor de inalta calitate si respectarea solutiilor tehnologice de utilizare.Inginerii de la Leschuplast sunt specializati in toate felurile de suporti elastomerici armati si nearmati pentru sustinerea grinzilor, stalpilor, fermelor, suporti glisanti elastomerici ,suporti de amortizare a sunetului, benzi de reazem glisante pentru sustinerea acoperisului plat sau a plafonului, folie glisanta pentru beton turnat, pentru elementele prefabricate, suporti cofrati pentru reducerea impactului sonor, sub pod de scari, plansee, imbinari, suporti profilati, nearmati elastomerici sunt utili in special in acest caz datorita calitatilor de insonorizare si in afara absorbtiei sunetelor, asigura si distributia uniforma a sarcinii prevenind comprimarea excesiva a marginilor.

Dupa functie se disting urmatoarele feluri de rosturi:
- Rosturi de miscare(dilatatii)
- Rosturi de dilatatie (cu deschidere a rostului)
- Rosturi de contact (fara deschidere a rostului)
- Rosturi de lucru
- Rosturi aparente
Produsele se folosesc la toate tipurile de constructii .

Rosturi Dilatatie : Istoria companiei Besaplast Kunststoffe GmbH dateaza din anul 1971 . Inca de la acea data compania oferea probabil cea mai completa gama de profile din lume pentru cele mai complexe lucrari.
Gama de produse fabricate este impartita in:
- profile hidroizolante
- profile cu scop special ( productia oricaror articole la cererea clientului)
- accesorii pentru cofraje

Rosturi Dilatatie Hidroplasto înseamna parteneriat. Compania noastra a fost promovata mereu, împreuna cu partenerii sai, de catre conceptul parteneriatului. Nu este de mirare ca multi clienti sunt fideli companiei Hidroplasto de multi ani Acestia se bazeaza pe valori precum soliditatea, fiabilitatea si experienta. La baza succesului comun se afla comertul predictiv, desfasurat în spirit întreprinzator. Hidroplasto face totul pentru a derula si pe viitor afaceri profitabile. Va puteti baza pe acest fapt. Orientarea catre clienti constituie etalonul pentru toate activitatile desfasurate.

Rosturi Durata in timp a oricarei constructii depinde de folosirea materialelor de inalta calitate si respectarea solutiilor tehnologice de utilizare.Inginerii de la Leschuplast sunt specializati in toate felurile de suporti elastomerici armati si nearmati pentru sustinerea grinzilor, stalpilor, fermelor, suporti glisanti elastomerici ,suporti de amortizare a sunetului, benzi de reazem glisante pentru sustinerea acoperisului plat sau a plafonului, folie glisanta pentru beton turnat, pentru elementele prefabricate, suporti cofrati pentru reducerea impactului sonor, sub pod de scari, plansee, imbinari, suporti profilati, nearmati elastomerici sunt utili in special in acest caz datorita calitatilor de insonorizare si in afara absorbtiei sunetelor, asigura si distributia uniforma a sarcinii prevenind comprimarea excesiva a marginilor.

More results:
Hidroizolatii Hidroizolatii Hidroizolatii

What did you think of this review?

Helpful
0
Thought-Provoking
0
Fun to Read
0
Well-Organized
0
Post a Comment
What's your opinion on Rosturi?
rate
1 rating: +5.0
You have exceeded the maximum length.
Photos
Details
First to Review

"Rosturi"
© 2015 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists