|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » hidroizolatii

hidroizolatii

1 rating: 5.0
Hidroizolatii
1 review about hidroizolatii

Hidroizolatii

  • Aug 29, 2012
  • by
Rating:
+5

Poduri

Prin Divizia Constructii Speciale asiguram punerea in opera a tuturor produselor noastre , garantand prin experienta indelungata , prin formarea profesionala a angajatilor in Germania, prin metodele avansate si utilajele de ultima ora garantii de minim 10 ani a tuturor lucrarilor executate si suntem mandri ca in cativa ani multe companii de renume au apelat la serviciile noastre cu incredere.

Mai mult decat atat, BESAPLAST implementeaza tehnologia etansarii structurilor din beton prin inglobarea intre fazele succesive ale turnarii acestuia a profilelor hidroizolante pentru impermeabilizarea rosturilor, fie ca e vorba de rosturi de lucru sau de rosturi de dilatatie.
Profilele hidroizolante pentru rosturi sunt o parte esentiala a constructiei si la functionarea corespunzatoare a acesteia. Un rost separa doua constructii sau elemente de constructie. El este utilizat pentru preluarea miscarilor sau este conditionat de etapele de lucru indicate.

Hidroizolatii :Hidroizolatiile Besaplast au un larg domeniu de aplicabilitate, adresandu-se constructiilor civile, industriale si de anvergura cum ar fi: Poduri, Centrale nucleare, Cladiri industriale, Statii de epurare, Statii de distributie a energiei electrice, Baraje, Rezervoare, Tuneluri, Apeducte.

Rosturi De Dilatare

Solutiile companiei Besaplast sunt apte pentru a fi aplicate in excluderea infiltratiilor la orice tip de constructie, asigurand o hidroizolatie completa. Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de avengura (poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane etc.).

Hidroizolatiile Besaplast au un larg domeniu de aplicabilitate, adresandu-se constructiilor civile, industriale si de anvergura cum ar fi: Poduri, Centrale nucleare, Cladiri industriale, Statii de epurare, Statii de distributie a energiei electrice, Baraje, Rezervoare, Tuneluri, Apeducte.

Rosturi De Dilatatie : Dupa functie se disting urmatoarele feluri de rosturi :
- Rosturi de miscare(dilatatii)
- Rosturi de dilatatie (cu deschidere a rostului)
- Rosturi de contact (fara deschidere a rostului)
- Rosturi de lucru
- Rosturi aparente
Produsele se folosesc la toate tipurile de constructii.

Poduri Astazi exista si benzi pe baza de PE cu caracteristici asemanatoare. Stabiltatea lor este mai redusa in comparatie cu otel, dar este deajuns.
In aceasta categorie poate fi inclus si etansarea prin injectare.
- prin labirint
Pe acest principiu se bazeaza majoritatea benzilor de etansare. Intre materialul acestor benzi si betonul inconjurator nu se stabileste o interactiune. De aceea se considera ca apa poate ocoli banda, dar aceasta ocolire se face pe un drum foarte lung. Datorita formei benzii apa trebuie sa parcurga o serie de schimbari de directie. Astfel presiunea hidrostatica se micsoreaza treptat, fara ca apa ari fi in stare sa ocoleasca banda.
- prin fixare mecanica
Acest principiu se foloseste cand o banda trebuie fixata mecanic (clamped waterstops), exemplu intre o constrictie existenta si una noua, despartite printr- un rost de dilatatie.

Rosturi De Dilatare Solutiile companiei Besaplast sunt apte pentru a fi aplicate in excluderea infiltratiilor la orice tip de constructie, asigurand o hidroizolatie completa. Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de avengura (poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane etc.).

More results:
Poduri Poduri Poduri

What did you think of this review?

Helpful
3
Thought-Provoking
3
Fun to Read
2
Well-Organized
3
Post a Comment
August 29, 2012
Bono!
 
1
What's your opinion on hidroizolatii?
rate
1 rating: +5.0
You have exceeded the maximum length.
Photos
hidroizolatii
Details
First to Review

"Hidroizolatii"
© 2014 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists