|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Perdele » User review

Perdele

  • Dec 5, 2012
  • by
Rating:
+5

Storuri

Desi nu pare important iar dorinta de a le avea la geam cat mai repede ne face sa luam decizii pripite uneori, fara sa constientizam aceste aspecte, noi incercam sa asiguram si sa informam clientii despre aceste aspecte care, in final, contribuie la confortul dvs. in solutiile viitoare.

Ne facem o casa de referinta, unde ne viziteaza cunostinte din domeniul artei si stilului contemporan, atunci alegem Arta impreuna cu un arhitect – daca nu suntem noi insine unul.

Draperii :De aceea este important sa aveti linga dumneavoastra, chiar de la inceputul lucrarilor de amenajare, un consilier valoros care sa va ajute realmente la o solutie armonioasa a decorarii ferestrelor dvs.

Perdele

Importanta perdelelor in interiorul nostru formeaza bugetul pe care il vom aloca si de la care plecam in alegerea materielor pe care le vom pune la geamuri.

Materiale se comporta atat de diferit in functie de sistemele pe care dvs le alegeti incat, un material exceptional poate sa dezamageasca atunci cand este lucrat impropriu. Se intampla des acest lucru si de aceea DECORIN a investit intr-un atelier propriu de confectie perdele si draperii, utilat cu cele mai perfomante masini si componente auxiliare ( banda de fronsare, inelele metalice, banda transparenta pentru storuri romane etc) ce contribuie la un rezulat final dorit de noi.

Galerii : Astfel, Decorin, cel mai vechi furnizor/consilier in materie de perdele de pe piata din Romania, vine in intampinarea dvs.

Draperii La prima vedere probabil ca pare banal, dar nu toate materialele suporta orice fel de confectie, sau mai bine zis nu se aseaza la fel de bine pe sistem oricum ar fi fost confectionat.

Galerii Importanta perdelelor in interiorul nostru formeaza bugetul pe care il vom aloca si de la care plecam in alegerea materielor pe care le vom pune la geamuri.

More results:
Draperii Galerii Galerii

What did you think of this review?

Helpful
0
Thought-Provoking
0
Fun to Read
0
Well-Organized
0
Post a Comment
About the reviewer

Ranked #7538
Member Since: Dec 5, 2012
Last Login: Dec 5, 2012 09:23 PM UTC
About this topic

Wiki

Tags

Details

First to Review

"Perdele"
© 2015 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists