|
Movies Books Music Food Tv Shows Technology Politics Video Games Parenting Fashion Green Living more >

Lunch » Tags » Untagged » Promovare web » User review

Promovare web

  • Oct 5, 2012
  • by
Rating:
+5

Promovare Online

Oferim servicii de promovare a firmelor pe internet. Promovarea paginilor busola-vitronicweb se face pe baza de contract. Alegerea strategiilor de publicitate se face in stransa colaborare cu clientul. Derularea contractului de publicitate online, eficienta promovarii, este urmarita online de catre beneficiar. Pozitia site-ului la motoarele de cautare este monitorizata online. Lucrul in echipa este cel mai mare avantaj in cadrul promovarii.

Realizare logo sau sigle pentru firme
Sigla, sau logo-ul firmei este un element esential în imaginea unei firme, mai ales nou înfiinþate. Un logo bine realizat înseamnã oglindirea firmei într-o imagine simplã ºi uºor de þinut minte. Propunerea unui set de logo-uri în vederea alegerii celui final, reprezintã pasul cãtre cunoaºterea mai bunã a clientului.
Cum lucram?
Noi realizãm un set de logo-uri, dintre cele mai reprezentative, dupã care clientul alege o variantã finalã care se poate modifica mai departe, pânã la alegerea logo-ului potrivit. Pentru cei care sunt la început e bine cã au citit aceste rânduri, fiindcã e bine sã ºtii de ordinea fireascã a lucrurilor. Dacã vã rãmâne întipãrit în minte, mãcar un singur logo de mai jos, înseamnã cã scopul logo-ului respectiv este atins. Ca ultim aspect, trebuie amintit cã sigla este la fel de importanta ca ºi alegerea unui nume, aceasta reprezentând alt capitol, respectiv brandingul.

Promovare Seo :Inscriere motoare cautare
Este demonstrat de numeroase cercetari ca motoarele de cautare sunt cele care aduc peste 85% din traficul generat catre un web site.
In momentul de fata exista mai multi jucatori importanti in ceea ce priveste motoarele de cautare.
Exista si alte cateva mii de motoare de cautare insa cota lor de piata este relativ restransa.
In Romania aproximativ 85% din traficul generat de motoarele de cautare este realizat cu ajutorul www.google.com
Firma noastra ofera servicii de inscriere motoare cautare. Clientilor nostri li se trimite raport de inregistrare a site-ului in motoarele de cautare cele mei importante.
Se impun asadar intrebarile: “Ce trebuie facut pentru a obtine rezultate cat mai bune in motoarele de cautare ? Ce strategie ar trebui sa adopt ? Cum pot depasi concurenta care are deja locul 1 in Google ?”
La aceste intrebari capitolul directoare web incearca sa raspunda. Complexitatea acestor entitati nu garanteaza obtinerea unei pozitii. Va sfatuim sa evitati firmele ce garanteaza inscrierea in motoarele de cautare sau prima pozitie in Google.

Optimizare SEO

„Search Engine Optimization” (SEO, în româna optimizare pentru motoare de cautare) e o subcategorie a marketing-ului online, practica aparuta în anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de motoarele de cautare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea SEO unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii si/sau corporatii.

Promovarea web consta in mentinerea si crestera popularitatii si pozitionarii website-ului prin actiuni suplimentare fata de tehnicile SEO aplicate in codul paginilor web. Metodele de promovare online se aplica din afara website-ului dar relativ la acesta. In principal, presupune acumularea de linkuri (backlinks) dinspre alte site-uri cu continut de calitate, bine pozitionate si preferabil cu un profil inrudit. Un mod extrem de utilizat si eficient de directionare naturala a traficului (linkbait) este prezenta pe forumuri, bloguri, comunitati online, retele de socializare prin postarea de articole si opinii ce pot trezi un real interes participantilor care vor fi atrasi spre website-ul tinta. Mijloace aditionale de promovare sunt inscrierea in directoare web, plasarea de bannere publicitare pe site-uri cu vizibilitate ridicata sau publicitatea prin link-uri sponsorizate.

Promovare Web : Cum imi pot da seama de efectele folosirii unei firme SEO?
O firma buna de SEO va putea oferi companiei voastre rapoarte regulate cu detalii despre ameliorarea clasificarii in topurile motoarelor de cautare de-a lungul timpului. Ar trebui de asemenea sa observati un trafic sporit venind dinspre motoarele de cautare in logurile de pe serverele voastre.

Promovare Online Pentu ca site-ul dvs. sa fie vizitat si sa fie activ pe motoarele de cautare Google, el trebuie optimizat. Echipa noastra va poate ajuta cu o optimizare pentru site-ul dvs si va poate aduce profit. Optimizarea SEO este o forma de marketing online si scopul acestei campanii este de a va aduce cat mai multi vizitatori pe site, care pot deveni posibili clienti ai companiei dumneavoastra. Pentru a va genera vizite pe site, noi suntem gata sa va ajutam cu o optimizare SEO corespunzatoare. Site-ul dvs va ajunge in scurt timp pe primele pagini la cautarile pe motoare de cautare, cum este bine cunoscutul site Google sau site-ul Yahoo.

Promovare Site „Search Engine Optimization” (SEO, în româna optimizare pentru motoare de cautare) e o subcategorie a marketing-ului online, practica aparuta în anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de motoarele de cautare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea SEO unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii si/sau corporatii.

More results:
SEO Promovare Online Optimizare Web

What did you think of this review?

Helpful
0
Thought-Provoking
0
Fun to Read
0
Well-Organized
0
Post a Comment
About the reviewer

Ranked #7937
Member Since: Oct 5, 2012
Last Login: Oct 5, 2012 10:49 PM UTC
About this topic

Wiki

Tags

Details

First to Review

"Promovare web"
© 2014 Lunch.com, LLC All Rights Reserved
Lunch.com - Relevant reviews by real people.
()
This is you!
Ranked #
Last login
Member since
reviews
comments
ratings
questions
compliments
lists